Camperplaats op camping in Overijssel

Onderweg met de camper en op zoek naar een camping in Overijssel? U mag met uw camper kamperen op onze kampeervelden.

Onze camping in Overijssel beschikt over vele voorzieningen, waar u als campinggast gebruik van mag maken. Zo kunt u genieten van ons verwarmde buitenzwembad of lekker komen eten in ons restaurant. Voor de kinderen is er tijdens de vakantieperiodes ook van alles te doen. Zo kunnen zij zich heerlijk vermaken op het grote speelveld of meedoen met de activiteiten van de animatie.

Tevens bieden wij een broodjesservice aan. Geef uw broodbestelling door per app en u kunt in de ochtend heerlijk vers gebakken broodjes afhalen bij de receptie. Dat is pas genieten! 

Vechtdalcamping het Tolhuis is een zeer kindvriendelijke camping in Dalfsen, maar ook ouderen genieten van de vele faciliteiten en de prachtige omgeving. Voor ieder is er wat wils! 
Kom deze mooie camping ontdekken!

Tevens zijn er verhuuraccommodaties beschikbaar

Naast de kampeerplaatsen op onze gemoedelijke camping in Overijssel bieden wij ook verhuur accommodaties aan. Onze verhuur accommodaties zijn voorzien van vele gemakken en luxe.
Kom genieten in onze knusse blokhut of in ons moderne bungalow. Tijdens uw verblijf in een accommodatie mag u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. 

Bekijk hier onze accommodaties