Kamperen in Juni

Juni is een heerlijke maand om erop uit te trekken en op vakantie te gaan in eigen land. Kamperen in Juni is aangenaam vertoeven!
De natuur staat volop in bloei en het is de ideale tijd om lekker te fietsen en wandelen. Vechtdalcamping het Tolhuis is de uitstekende camping om te komen kamperen in de Juni maand.
Onze camping is prachtig gelegen en beschikt over ruime kampeerplaatsen, 10 Ampére Elektra en Water aan en afvoer op de kampeerplaatsen.

Waarom kamperen in Juni bij Vechtdalcamping het Tolhuis?

  • U kunt genieten van de rust op onze camping
  • De omgeving prachtig is om te ontdekken, al fietsend of wandelend
  • Wij een Juni arrangement aanbieden, die extra voordelig is
  • U de hele maand Juni gebruik kunt maken van alle faciliteiten

Kamperen in Juni is ook aantrekkelijk door het mooie weer en betekend ook dat u weer volop kunt genieten van de natuur die in bloei staat. Gelijk vanaf de camping vindt u verschillende fiets en wandelroutes. Het Vechtdal is prachtig om fietsend te gaan verkennen. Geniet van de fraaie bossen en landerijen, heides en pittoreske dorpjes die in het mooie Overijssel te vinden zijn. 

Komt u kamperen in Juni of komt u een accommodatie huren in Juni dan kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Buitenzwembad, die verwarmd wordt door zonnecollectoren
  • Netjes en goed onderhouden sanitairgebouwen
  • Restaurant en snackbar, die in de weekenden geopend zijn
  • Iedere ochtend vers gebakken broodjes

Juni arrangement kamperen

Vechtdalcamping het Tolhuis is een heerlijke familiecamping om uw vakantie door te brengen. Het Juni arrangement is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen of senioren, die vooral voor de rust en natuur komen. Juni is een maand waar alles weer mogelijk is op de mooie ruime kampeerplaatsen, dichtbij de sanitairgebouwen. 

Kortom, genoeg mogelijkheden om tot rust te komen en in Juni bij ons te komen kamperen! Ons Juni arrangement is van 7 juni 2022 t/m 7 juli 2022.

Wilt u ons Juni arrangement boeken? Kijk dan hier 

 

Ook bieden wij meer arrangementen aan!