Kamperen tijdens Hemelvaart 

Kom heerlijk kamperen tijdens Hemelvaart bij Vechtdalcamping het Tolhuis. Vechtdalcamping het Tolhuis biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie tijdens het Hemelvaartweekend. 
Tijdens Hemelvaart valt er van alles te beleven op onze familiecamping. Het animatieteam is aanwezig en verzorgt een uitgebreid en variërend animatieprogramma, voor jong en oud!

Wilt u tijdens Hemelvaart heerlijk kamperen? 
Boek dan hier uw vakantie! 


Of kamperen tijdens Hemelvaart én Pinksteren?

Of zoekt u een camping om te kamperen tijdens Hemelvaart én Pinksteren? Profiteer dan van ons voordelige arrangement voor Hemelvaart en Pinksteren op ons 4,5 sterren ANWB camping. U kunt komen kamperen met eigen tent, caravan of camper op onze ruime kampeerplaatsen. 

Ons animatieteam staat klaar om tijdens Hemelvaart en Pinksteren de kinderen te vermaken! 
Uiteraard kunt u ook de prachtige omgeving verkennen met de fiets of wandelend. Bij de receptie zijn er verschillende fiets en wandelroutes te verkrijgen. 

Faciliteiten tijdens kamperen met Hemelvaart en Pinksteren op een rij:

  • Restaurant en snackbar zijn dagelijks geopend
  • Ons actieve animatieteam is aanwezig voor het nodige vertier
  • Het buitenzwembad, welke verwarmd wordt door zonnecollectoren, is geopend
  • Er zijn verschillende sport en speelvelden

Al met al, zijn er genoeg faciliteiten op onze mooie camping in Overijssel waar niemand zich hoeft te vervelen!
Kijk hier voor het Hemelvaart en Pinkster arrangement! 

 

Activiteiten tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Met een vakantie bij Vechtdalcamping het Tolhuis beleef je een unieke vakantie met het gezin! Jong en oud beleven plezier op onze gezinscamping in Overijssel. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren zijn er talloze activiteiten op de camping, welke georganiseerd worden door ons animatieteam. Elke dag staan er weer nieuw en verrassende activiteiten op het programma. 

Ook in de omgeving van het Vechtdal is er veel te doen. Zo kunt u er op uit trekken met de fiets en de omgeving ontdekken, maar ook zijn er veel leuke bezienswaardigheden en uitjes tijdens Hemelvaart en Pinksteren.  

Kom dus kamperen bij Vechtdalcamping het Tolhuis en beleef dé vakantie!