Kamperen tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse

Wilt u kamperen tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse? Dat kan bij Vechtdalcamping het Tolhuis. De Vechtdal Fietsvierdaagse vindt in september weer plaats. 
De Fietsvierdaagse is dit jaar van 6 t/m 9 september 2022 waarbij u de mogelijkheid heeft om te komen overnachten van 5 t/m 10 september 2022 bij ons op de camping

De Vechtdal Fietsvierdaagse is een echte aanrader, want de natuur in het Vechtdal is prachtig! Er zijn weer verschillende prachtige routes uitgezet. Alle routes hebben hun eigen thema. 
Hier vindt u meer informatie over de Fietsvierdaagse.

Bij Vechtdalcamping het Tolhuis kunt het Fietsvierdaagse arrangement boeken voor kampeerplaatsen. Maar ook kunt u bij ons verblijven in een accommodatie.

Kampeer arrangement Vechtdal Fietsvierdaagse

  • Ruime kampeerplaats
  • Kamperen van 5 t/m 10 september 2022
  • Deelnemerskaarten voor 2 personen 
  • WiFi

Onze gastvrije en gemoedelijke camping is ideaal om te verblijven tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse. Zo kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Wij beschikken over ruime kampeerplaatsen en goed onderhouden sanitairgebouwen. Na uw fietstocht kunt u heerlijk afkoelen in ons buitenzwembad welke verwarmd wordt doormiddel van zonnecollectoren of genieten op ons vernieuwde terras voor een hapje en drankje. 

Boek uw verblijf tijdens de Vechtdalfietsvierdaagse

Accommodatie huren tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse

Wilt u wel graag meedoen aan de Vechtdal Fietsvierdaagse maar beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Wij hebben een aantal accommodaties die u tijdens de Fietsvierdaagse kunt huren. Al onze accommodaties zijn ruim en voorzien van de nodige luxe. 

Het arrangement voor een chalet of huisje bestaat uit:

  • 5 overnachtingen, van 5  t/m 10 september 2022
  • 2 Deelnemerskaarten voor de fietsvierdaagse
  • WiFi

Wilt u meer weten over de Vechtdalfietsvierdaagse of over de routes? Dat kunt u vinden op de website van de vechtdalfietsvierdaagse.