Kindercamping Overijssel

Beleef een top vakantie in Overijssel op onze kindercamping! Vechtdalcamping het Tolhuis is een leuke camping voor jong en oud. Als kinderen het naar hun zin hebben, genieten ouders ook van hun vakantie. 
Op welk kampeerveld u ook verblijft op onze kindercamping, een speelgelegenheid voor de kinderen is altijd dichtbij. Onze ruime comfort kampeerplaatsen beschikken allemaal over 10 Ampére stroom, wateraanvoer, vuilwaterafvoer en CAI aansluiting. 

De faciliteiten op onze kindercamping:

  • Veel speelmogelijkheden om te klimmen en klauteren
  • Een pannakooi voor een leuke teamsport
  • Er is een buitenzwembad met ligstoelen
  • Tijdens de vakantieperiodes hebben we een animatieteam met leuke en uitdagende activiteiten
  • Voor de snelle hap hebben we een snackbar

Daarnaast hebben we een mooi beachvolleybalveld waar spannende toernooien gehouden worden en is er een voetbalveld. 

Kindercamping in Overijssel met zwembad

Onze kindercamping heeft ook een buiten zwembad welke verwarmd wordt door zonnecollectoren. Op warme zomerdagen maar ook als het iets koeler is, is het heerlijk vertoeven in het zwembad op onze kindercamping in Overijssel. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad met een glijbaan. 

Dankzij de centrale ligging in Nederland, biedt Vechtdalcamping het Tolhuis ook de mogelijkheid voor dagjes uit met de kinderen. Neem ze mee voor een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen en hun vakantie is helemaal compleet! 

Het actieve animatieteam op onze kindercamping in Overijssel verzorgt iedere vakantie een gevarieerd programma voor jong en oud! Naast het knutseluurtje en de Tolbeat zijn er ook actieve activiteiten en sport en spellen!

Ook verhuuraccommodaties op onze kindercamping

Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Dan kunt u bij ons een accommodatie huren. Onze accommodaties staan verspreid over onze kindercamping en staan dichtbij alle faciliteiten. Ons verhuur chalet of bungalow beschikken over alle luxe en comfort en hebben allemaal een heerlijk terras. 
Speelgelegenheden voor de kinderen zijn altijd dichtbij op onze kindercamping.

Boek hier uw accommodatie                                      Boek hier uw kampeerplaats