Verhuuraccommodaties op camping

Wilt u er even heerlijk op uit? En beschikt u niet over een caravan of tent? Wij bieden verschillende verhuuraccommodaties op onze camping aan. Ideaal om zo te verblijven in een luxe accommodatie maar wel met het ultieme campinggevoel! Bij aankomst kan uw vakantie gelijk al beginnen.
Bij Vechtdalcamping beleeft u een heerlijk vakantie in het Vechtdal, in één van onze volgende accommodaties:

  • Riante Chalet/stacaravans, voorzien zijn van luxe en geschikt is vanaf 4 personen
  • In onze knusse blokhut is uw huisdier ook welkom!

Onze verhuuraccommodaties op de camping liggen allen dichtbij de faciliteiten en beschikken allemaal over ruimte. U kunt bij alle 2 de accommodaties heerlijk genieten van het terras! 

Nieuwsgierig geworden naar onze verhuuraccommodaties? Hier kunt u ze vinden!


Wat kunt u bij ons verwachten?

Als u een verhuuraccommodatie bij ons op de camping boekt kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die Vechtdalcamping het Tolhuis aanbiedt. Er is genoeg te doen op de camping of in de omgeving!

Voor de kinderen is er tijdens de vakantieperiodes een animatieteam met een actief animatieprogramma. Daarnaast beschikt de camping over een buitenzwembad met terras. En om heerlijk te eten hoeft u de camping niet af. De camping heeft een eenvoudig restaurant, maar er is ook een snackbar met verschillende snacks, pizza's en hamburgers. Dit kunt u ook afhalen en lekker bij uw accommodatie opeten. 

Daarnaast is de omgeving prachtig om wandelend of fietsend te ontdekken! Bij de receptie vindt u verscheidene wandel en fietsroutes. Ook kunt u gelijk vanaf de camping het Fietsknooppunten netwerk volgen! 

Tijdens uw verblijf in één van onze verhuuraccommodaties zullen u en uw kinderen zich geen moment vervelen bij ons op de camping!