Zoekt u een mooie camping in Ommen?

Vechtdal camping het Tolhuis ligt in Ommen en gelegen in een bosrijke omgeving.

Gemeente Dalfsen ligt aan de rand van Ommen in een prachtige omgeving. Deze kleinere camping heeft goede voorzieningen en door de ANWB bekroond met 4,5 ster.

  • Zo heeft de camping een verwarmd zwembad.
  • Maar ook een eetgelegenheid voor een hapje of drankje.
  • Tevens een recreatieprogramma in de vakantie perioden.
  • Met veel ruime kampeerplaatsen op grote kampeervelden.
  • Daarnaast verhuren wij eigen accommodaties.

Wilt u een kleinschalige camping in de buurt Ommen, dan bent u hier aan het juiste adres.

Geen grootschalige camping in Ommen, maar een kleinere gemoedelijke camping in Ommen waar een persoonlijke sfeer bepalend is . Maar wel met goede voorzieningen, dat is wat wij u kunnen bieden. Prachtig gelegen in een mooie omgeving. Direct aan fietspaden en dicht bij havezathen en landgoederen, Met als mooie uitvalsbasis naar pittoriske plaatsen als Vilsteren en Dalfsen. Maar ook ligt onze camping dicht bij Ommen en Dalfsen. Daarnaast is het Vechtdal Overijssel een prachtig gebied om tot rust te komen, De slogan van Vechtdal Overijssel is dan ook niet voor niets "alle tijd". 

Kortom de camping nabij Ommen om uw vakantie te boeken

Ook beschikken wij over een restaurant waar u tijdens uw verblijf op onze camping heerlijk kunt genieten van een hapje en of drankje. Er is een overdekt buitentarras om bij de koelere avonden even heerlijk na te genieten onder het genot van een hapje of drankje. Ondanks de kleinschalige camping hebben we voor de kinderen in de vakantieperioden een animatieprogramma, zodat zij geen moment hoeven te vervelen. Komt u kamperen met uw eigen tent of caravan dan hebben wij goede sanitaire voorzieningen op onze camping in Ommen. De ANWB heeft ons gewaardeerd met 4,5 sterren, hierdoor kunnen wij terecht stellen dat er goede en nette voorzieningen zijn op onze camping.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kleinschalige camping en wilt u uw vakantie boeken? Kijk dan hier verder!