Sitemap

Camping met uitdagende en uitgebreide animatie

Bij Vechtdalcamping het Tolhuis is tijdens de vakantieperiodes animatie aanwezig met een uitdagend en uitgebreid animatieprogramma Wij werken met een betrokken, persoonlijk en zeer gemotiveerd animatieteam die uw kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgd. Wij bieden een zeer gevarieerd animatieprogramma aan voor kinderen en volwassenen. 

Wat er zoal te vinden is in het animatieprogramma:

  • Gezellig knutselen
  • Op zaterdag is er Bingo 
  • Overdag leuke spelletjes spelen 
  • Heerlijk sporten met elkaar
  • Ook kunt u genieten van een voorstelling of musical in ons Schatertheater
  • Voor volwassenen hebben we ook leuke workshops 
  • Maar ook komen we met leuke verrassende dingen! 

De animatie is leuk voor alle leeftijden. Zelfs de ouders kunnen gezellig meedoen met de kinderen op onze mooie camping dichtbij Ommen. Ook hebben we met mooi weer leuke activiteiten die plaatsvinden in het zwembad of die met water te maken hebben.  

Daarnaast hebben we een mooi beachvolleybalveld op de camping waar spannende toernooien gehouden worden. Ook is er een pannakooi op het speelterrein waar kinderen en volwassenen heerlijk een balletje kunnen trappen of een ander balspel kunnen spelen. 

Bij het restaurant hebben we ook nog een Jeu de Boules baan liggen. In de vakantieperiodes wordt hier elke zondagmiddag een toernooi gehouden.

Kortom, op Vechtdalcamping het Tolhuis hoeven u en uw kinderen zich niet te vervelen!

Naast de animatie heeft Vechtdalcamping het Tolhuis u nog veel meer te bieden!

Naast het animatieteam die jong en oud vermaken heeft Camping het Tolhuis te Dalfsen u nog veel meer te bieden. Zo zijn er veel voorzieningen op de camping. Ook is de directe omgeving van de camping prachtig om te gaan ontdekken. Zo ligt de camping dichtbij de hanzestad Zwolle. Zwolle heeft een bruisend centrum en vele lekkere koffietentjes en restaurants. Daarnaast ligt Vechtdalcamping het Tolhuis dichtbij Hardenberg en Ommen, beide ook een bezoekje waard. 
De camping ligt ook centraal om prachtige fietstochten of wandelroutes te maken door het mooie Vechtdal, Overijssel.