Update Coronavirus: 27/03/2020 20:00 uur

Zojuist hebben wij van de gemeente te horen gekregen dat de Veiligheidsregio IJselland een nieuwe noodverordening heeft vastgesteld. De sanitairgebouwen zijn vanaf heden aangesteld als verboden locaties. Deze specifieke maatregelen voor campings en vakantieparken zijn genomen voor het indammen van het coronavirus om de gezondheid van mensen zeker te stellen. Een toename van toeristen in deze regio draagt hier niet aan bij. Daarnaast bestaat de dreiging dat de beperkende maatregel van 1,5 meter afstand houden tussen de aanwezige personen op deze plekken niet in acht kan worden genomen. 

Dit betekent tot onze spijt dat wij geen kampeergasten kunnen en mogen verwelkomen en onze camping niet zal openen, eerst voor onbepaalde tijd. Dit is ook inclusief seizoensgasten. 
Wij blijven wel open voor jaargasten met eigen sanitaire voorzieningen en verhuur accommodaties. 

Wij staan in nauw contact met de gemeente, de Recron en overige overheidsinstanties en hopen dat wij snel een nieuwe update op de website kunnen plaatsen waarin wij mogen aankondigen dat wij weer open gaan. 

Twijfelt u nog over uw bestaande reservering en wilt u annuleren? Kijk dan even naar onze voucher regeling onder op deze pagina, welke van kracht blijft. Wij adviseren nog niet te vroeg te annuleren of om te boeken en het even af te wachten allemaal. 

Wij hopen op uw begrip en zodra er nieuwe informatie is houden wij u op de hoogte! 

 

Coronavirus

Door de uitbraak van het Coronavirus krijgen wij veel vragen over de maatregelen die worden genomen bij ons op Vechtdalcamping het Tolhuis. Wij houden de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, de gemeente en de brancheorganisatie Hiswa/Recron nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten staan voorop.

Wij zijn momenteel druk bezig om te bekijken welke extra maatregelen wij kunnen gaan nemen. Zodra wij hier meer informatie over hebben zullen wij dat zo spoedig mogelijk laten weten. 

Vechtdalcamping het Tolhuis zal zoals het nu lijkt 1 april gewoon open gaan.

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Wij dragen zorg voor een goede hygiëne bij ons op de camping. Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten. Ook volgen wij hierin de adviezen van het RIVM en de Hiswa/Recron op.

 • Blijf thuis bij ziekteverschijnselen
 • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar
 • Vermijd het contact met andere gasten en/of medewerkers zoveel mogelijk
 • Vragen dienen bij voorkeur via de mail gesteld te worden 
 • T/m 6 april geen bezoek ontvangen op de camping
 • Wij besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne 
 • Bij de sanitairgebouwen volgen we een deurbeleid, zie hiervoor de informatieposter op de deuren bij de sanitairgebouwen

Wij kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of u uw vakantie moet annuleren. Angst voor het Coronavirus of het willen mijden van contact in verband met het Coronavirus is helaas geen gegronde reden voor annuleren. Er is op dit moment dus nog geen reden om vakanties te vermijden of af te lasten. Onze camping blijft nog gewoon open en gasten kunnen nog genieten van hun geboekte vakantie.

Kosten van een annulering worden volgende de RECRON-voorwaarden berekend. U vindt hier de voorwaarden.
Wanneer u zelf een annuleringsverzekering heeft afgesloten, bekijk dan eerst de voorwaarden van uw eigen verzekering, voordat u contact met ons opneemt. 

Wij bieden als camping wel een Voucher aan

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie gewoon door kan gaan, maar ziet u het toch niet zitten in verband met het Coronavirus dan hebben wij daar ook begrip voor. Wij willen onze gasten dan ook graag tegemoet komen in deze tijden. Vandaar dat wij werken met een Voucher regeling. Heeft u een vakantie geboekt met aankomstdatum t/m 1 juni 2020 dan kunt u uw vakantie omboeken naar een andere datum.
Hier onder vindt u de voorwaarden voor de Voucher regeling: 

 • De regeling geldt voor boekingen gemaakt t/m 31 maart 2020
 • Het geldt voor boekingen met aankomstdatum t/m 1 juni 2020
 • Het verblijf moet in 2020 plaatsvinden
 • Wanneer de nieuwe periode een duurdere periode is dient u het verschil bij te betalen
 • Wanneer de nieuwe periode een goedkopere periode betreft is er geen sprake van restitutie en wanneer er geen beschikbaarheid is op de gewenste datum, ontvangt u geen restitutie van reeds betaalde gelden
 • Wanneer er geen beschikbaarheid is op de door u gewenste datum, ontvangt u geen restitutie van reeds betaalde gelden

Zoals het er nu uitziet is er dus geen reden om uw vakantie naar Vechtdalcamping het Tolhuis niet door te laten gaan. Zijn er nieuwe ontwikkelingen omtrent het Corona Virus dan houden wij u op de hoogte via deze site. Wij hopen op ieders medewerking en begrip! 

Wilt u gebruik maken van de Voucher regeling? Dan kunt u contact opnemen via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.