Naar een gezinscamping in Overijssel?

Vechtdalcamping het Tolhuis in Overijssel is de ideale gezinscamping om van uw vakantie een gezinsvakantie te maken. De camping biedt namelijk vele voorzieningen en leuke activiteiten voor het hele gezin. Het is heerlijk vertoeven op onze gezinscamping en voor ieder is er wat wils!

Wat kunt u vinden op onze gezinscamping?

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Een mooi en verwarmd buitenzwembad
  • Gemoedelijke en gastvrije sfeer op de gezinscamping
  • Er is een actief animatieteam aanwezig
  • En er zijn goede sanitaire voorzieningen

Er is veel te doen bij ons op Vechtdalcamping het Tolhuis tijdens uw vakantie! 
De camping bevindt zich in Overijssel in het mooie gebied het Vechtdal op fietsafstand van vele bezienswaardigheden. 

Gezinscamping met ruime kampeerplaatsen

De ruime kampeerplaatsen staan op een mooi overzichtelijk veld met in het midden een speeloase voor de kinderen. De kampeerplaatsen op onze gezinscamping liggen dichtbij de vele voorzieningen. 

  • Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektra 
  • De velden zijn autovrij
  • Gelegen in de prachtige natuur 

Reserveer direct 

 

Wilt u langer kamperen in Dalfsen?

Dat is mogelijk bij Vechtdalcamping het Tolhuis. Wij bieden seizoensplaatsen aan met verschillende periodes. Heeft u belangstelling voor een seizoensplaats? Laat het ons weten via
0529-458383 of via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan sturen wij u informatie met de tarieven! 

Naast seizoensplaatsen bieden wij ook jaarplaatsen. Onze ruime jaarplaatsen zijn geschikt voor het plaatsen van een stacaravan of chalet. Onze gezinscamping ligt middenin het prachtige Vechtdal en biedt vele fiets en wandelmogelijkheden. Wij bieden rust, ruimte en privacy. 


Bent u nieuwsgierig geworden naar een jaarplaats of een seizoensplaats kamperen op een camping in Dalfsen, Overijssel? U bent van harte welkom om even rond te komen kijken op onze camping. U kunt op de camping genieten van een ideale gezinsvakantie, voor iedereen is er wat te doen op deze mooie camping in Overijssel. 
De ANWB heeft ons gewaardeerd met 4,5 sterren!