Juli maand kamperen

Heerlijk een maand genieten van de zomer en van elkaar op de camping! Kom de Juli maand kamperen bij Vechtdalcamping het Tolhuis en genieten van de gemoedelijke en gastvrije sfeer op ons kleinschalige camping.
Heerlijk genieten van elkaar, het mooie zomerweer, een drankje op het terras of barbequen met het hele gezin. Het kan allemaal bij Vechtdalcamping het Tolhuis in de maand Juli! 

  • De camping ligt in een prachtige omgeving
  • Het restaurant is in de zomervakantie dagelijks geopend
  • Er zijn mooie ruime kampeerplaatsen, met beschutting
  • In de zomervakantie is er een animatieteam aanwezig

 

Faciliteiten in de maand Juli

Komt u in de maand Juli bij ons kamperen, dan kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten. Zo kunt u tijdens de warme dagen heerlijk afkoelen in ons buitenzwembad en genieten in uw ligstoel bij het zwembad. De kinderen kunnen zich prima vermaken in het zwembad waar een apart kinderbad met kinderglijbaan is, maar in het grote bad zit ook een glijbaan. 
Daarnaast is ons animatieteam aanwezig tijdens de zomervakantie. Het animatieteam biedt allerlei leuke en uitdagende activiteiten aan.

Bent u overdag erop uit geweest? En heeft u geen zin om zelf te koken? Dan kunt u terecht in ons restaurant. Hier kunt u op ons vernieuwde terras genieten van een heerlijk diner of van een snack! 

Kortom, er is van alles te doen in de maand Juli en u kunt gebruik maken van alle faciliteiten!

Huisdier mee in de maand Juli

Ook is uw huisdier van harte welkom bij ons op de camping in de maand Juli. Vanaf de camping zijn er diverse mooie wandelroutes waar u met uw hond op uit kunt trekken. Daarnaast hebben wij een aantal verhuuraccommodaties waar uw hond in de maand Juli ook van harte welkom is! 

Zie hier de verhuuraccommodaties