Zomervakantie in Overijssel op familiecamping

Kom heerlijk uw zomervakantie in Overijssel doorbrengen bij ons op de gezellige familiecamping. Met de vele voorzieningen en activiteiten op familiecamping het Tolhuis wordt het een zomervakantie om nooit te vergeten. Kom heerlijk genieten van het zomerse weer! 

Geniet van een zomervakantie in Overijssel omdat:

  • Vechtdalcamping het Tolhuis een heerlijk buitenzwembad heeft, die verwarmd wordt door zonnecollectoren
  • De camping in een prachtige bosrijke omgeving ligt
  • Het restaurant in de zomervakantie dagelijks geopend is
  • Er op het vernieuwde terras heerlijk te vertoeven is
  • Daarnaast hebben wij een actief animatieprogramma met uitdagende activiteiten

Bent u toe aan een onvergetelijke zomervakantie? 

Boek dan hier uw zomervakantie

Veel speelplezier tijdens de zomervakantie in Overijssel

Op onze mooie familiecamping is er veel te doen, voor de kinderen is er oneindig veel speelplezier tijdens de zomervakantie in Overijssel. Zo liggen er over het hele camping terrein verspreid vele speeltoestellen waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Tijdens de zomervakantie verzorgt ons animatieteam voor een uitgebreid en variërend animatieprogramma, voor alle leeftijden. 

Doordat de camping kleinschaliger is heerst er een gemoedelijke en gastvrije sfeer. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en allen voorzien van 10 Ampére. Op alle kampeervelden bevindt zich in het midden een speeloase voor de kinderen, zodat u vanuit uw caravan of tent het zicht blijft houden op de allerkleinsten. 
Daarnaast kunt u tijdens uw zomervakantie in Overijssel ook genieten van ons buiten zwembad, welke verwarmd wordt door zonnecollectoren. 

Al met al, voor kinderen is er voldoende speelplezier op onze familiecamping in Overijssel! 

Wij hebben voor iedere kampeerder de perfecte plek, zodat u van een heerlijke en zorgeloze zomervakantie kunt genieten in Overijssel! Naast kampeerplaatsen zijn er ook een aantal verhuur accommodaties. Er is voor ieder budget een passende vakantie te boeken! 

Voor meer informatie kunt u bellen op 0529-458383 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.